Om oss

Vår visjon

Finndether.no ble startet med et brennende ønske om å hjelpe andre med å finne gode produkter og tjenester til en god pris, på en enkel og rask måte. Vi er ingen anbudstjeneste da en priskrig alltid vil gå utover kvaliteten. Istedenfor satser vi på å la seriøse og dyktige firmaer stå oppført på siden vår, så det skal være lett å velge riktig.

Ved å ha en ryddig side, enkel navigasjon, og stjernevurdering av firmaene som står oppført hos oss, legger vi grunnlaget for dette. Useriøse firmaer med mange klager fjerner vi. Her skal man kun finne god kvalitet til god pris.

Stå oppført hos oss?

Selv om vi jobber knallhardt med å promotere Finndether.no, vil antall besøkende på nettsiden naturligvis være lavere i starten. Derfor holder vi også prisene lave for å kompensere for dette.

Etter hvert som antall besøkende øker vil også prisene øke, men hovedtanken er at det alltid skal lønne seg, og være rimelig å stå oppført hos oss. Vi ønsker å levere det vi selv krever av våre aktører – God kvalitet til god pris.

Prisene justerer vi underveis, og du vil få beskjed i god tid før en eventuell prisøkning. Målet er først og fremst å hjelpe små og mellomstore firmaer med å markedsføre seg på en bra og rimelig måte, da det er dyrt å markedsføre seg på egen hånd.

Vi utvikler oss stadig og vil levere enda bedre tjenester i tiden fremover. Økende trafikk og bedre tekniske løsninger er noe vi fokuserer på. Finndether.no er for deg som: